• Partners
 • Duurzame kwaliteit en architectonische schoonheid
  SPOT is een initiatief van COD en DUQER. Het Masterplan is van KAAN Architecten.

  COD en DUQER – twee vastgoedontwikkelaars met ervaring in nationale en internationale projecten – zijn de drijvende kracht achter de transformatie van SPOT. Een krachtige combinatie, gedreven door energie en creativiteit en met de ambitie om plekken echt tot leven te laten komen. Duurzame kwaliteit en architectonische schoonheid zijn belangrijke drijfveren.

   

  Superior
  Plan
  Of
  Transformation

  COD werkt momenteel aan blikvanger NHOW Amsterdam, een nieuw icoon hotel in Amsterdam, pal naast de RAI. Het ontwerp is van OMA, het bureau van Rem Koolhaas. Daarnaast staat COD aan de wieg van diverse andere projecten in Amsterdam, zoals De Werf op het NDSM terrein, Hostel The Generator in Amsterdam-Oost en B-Amsterdam in het voormalige IBM-gebouw.

  DUQER is een snel groeiende vastgoedontwikkelaar/-belegger én initiatiefnemer van tal van vastgoedprojecten in de Randstad met op dit moment vooral (her-)ontwikkelingsprojecten in Amsterdam en Utrecht.

  Naast hun initiatief voor de ontwikkeling van SPOT Amsterdam, is een ander opvallend Amsterdams project de ontwikkeling van een stijlvol appartementencomplex op schiereiland Cruquius. De komende jaren transformeert dit voormalige bedrijventerrein naar een nieuw en hoogwaardig woongebied in Amsterdam. In Utrecht is DUQER ontwikkelaar van één van de eerste grote woningontwikkelingen in de Merwede-Kanaal zone.  

  Een nieuwe

  levendige wijk

  in Amsterdam

   

  Het Masterplan van SPOT is een ontwerp van KAAN Architecten. KAAN Architecten heeft vestigingen in Rotterdam en São Paulo en opereert wereldwijd. KAAN combineert praktische en academische expertise op het gebied van architectuur, stedenbouw met onderzoek naar de bouwomgeving. Bekende nieuwe projecten zijn de nieuwe terminal van Schiphol, de rechtbank Amsterdam en het nieuwe interieurconcept van De Bijenkorf Amsterdam.

  Subscribe now